Bent -Helge & jeg

Vi møder Bent ud i den store natur hvor vi går og prøver om vi ikke kunne kroge en havørred,der bliver snakket om det er Gladsaxe wobler eller wobleren fra Steen s´fiskegrej eller snorer bassen,jeg syntes bare ikke jeg har set nogle snorer/basser i vandet,kun hos bageren.

Når nu vandet er sprit klart er det jo ikke lettere og ramme en fisk,den har sikkert opdaget os lystfiskere for længe siden,men troen og håbet kan vi leve længe på,man kan jo også nyde ens grej spiller.

Prøver og prøver det er jo altid i næste kast havørreden sider der,jeg har haft mange næste kast i dag,der skutte 1 der har siddet på mit blink hele formiddagen,kommer det over middag.

Jeg kan ikke fange en fisk i dag,syntes ellers jeg er dygtig jeg kan da gå på vandet,

Lige meget hvad der fiskes med er her støvsuget for fisk,ingen nap&nyt men kaffe skal der til om lidt.

Der er 2 andre der har forvildet sig ud i vandet,de går mod syd igen om lidt.