2.Tur i år på øst Falster

Ca 1 time før middag er vi 3 lystfiskere der står og fisker,vi kan lige nå at fiske revlen af inden vi skal have et stykke brød,der skal spises brød til jo.

Efter middagsmaden er vi i gang igen,Helge sender sin wobler langt langt mod de fjerne horisonter i håbet om en fisk.

Så nu har jeg fisket sammen 2 kammerater her i dag,vi så et par fisk langt ude i vandet,de ville ikke bide selvom vi kaster mange flotte woblere og blink efter dem,men det er også ok,så er der havørreder en anden dag vi kikker forbi.Vi sagde så  tak for i dag til hinanden og drager hjem over.D15/3 2017

Da jeg kom hjem fra fisketuren med Helge og Frode kom der en mms fra Jan.J han havde været ude på tur og det kastede 3 fine havørreder af sig.Jan har fået et godt tag på de der havørreder det kan man kun have stor  respekt for.TILLYKKE til jan med havørrederne.D.15/3 2017