Her snakkes om fisk

Helge er tyv startet før Susser og jeg kom,så kan man lige få en briefing,om der er rent vand,det er der siger siger Helge,her er også havørreder der var lige en der hoppede af krogen,man får ikke alt man ser ´så vi da i gang.

Nu er der pludselig flere lystfiskere i vandet,men der er altid mange der bliver lystfisker når hornfisken kommer nu skal alle have hornfisk til aftens mad.

Her lystfiskere i vandet nu skal der fanges hornfisk.

Her er der blevet tid til en kaffe pause og en snak Helge og Rene sider og nyder udsigten,der er altså også så smukt på øst Falsters kyst,sådan en kyst har de ikke alle steder smukt smukt er der.

Nu ska du se her Per,det er sådan man binder et nyt stykke forfang på fluelinen,så er det i orden.

Nå har du nu fået nyt spinne hjul Flemming spørger Helge,ja ja det har jeg så jeg skal ud og prøve det nye Okuma hjul,altid dejligt med nyt grej.

Nå nu tror han han kan fange flere hornfisk end mig bare fordi han har fået nyt hjul,men han bliver klogere,jeg er nemlig skrap til hornfisk,jeg kan fange hornfisk i november skal det være.

Ja ja det er meget godt med nyt grej,men det kræver man kommer ud i vandet det er der fisken er,man fanger ikke noget med al den snak.

Her nogle lystfiskere på vej ind med fangst,bare man husker ikke fange flere end man gider rense.Det var lidt fra vor fisketur søndag.D.5/5 2019