D.18/2 2019 Øst Falster

Vi er kommet til øst Falster.

Så nu kom Helge til øst Falster,så skal der fiskes.

Ikke noget med wobler i dag,jeg har lige skiftet til 15g filur hvid/grøn stribe,efter 3-4 kast hugger fisken.En tyk havørred på ca 43cm rigtig flot sølv fisk.

God havørred tog filuren,jo det flot og se havørreden svømme hjem til sig selv igen,det en oplevelse.

Så kom Flemming,så blev det tid til en snak om fisk og lystfiskeri.

Her sidder filuren og hviler sig,den er så fantastisk den fanger havørreder,der er noget med den farve havørreden snapper bare den hvide,evig og altid.En hel vild og fantastisk dag igen på øst Falster.

Efter Susser og jeg er kørt hjem fortsatte Helge fiskeriet det skulle vise sig at være en god ide.Helge får en rigtig sølvblank på hans gennem løber,ikke noget ballade med den den kører lige ned i netposen,her på øst Falster er der ikke noget der vinker farvel sådan,tillykke til Helge med havørreden.