Helge med blank 3,2kg 66cm

Vi ankom til fiskepladsen og skulle lige have en tår kaffe,så kan vi begynde at tage waders på.Vandet ser fint ud er vi enig om Helge og jeg så nu skal der fiskes.

Vi har da fisket et par timer da en makker siger,Helge står der ude med en fisk på stangen.Vi ser med det samme at det er en go´fisk han har på,ikke noget med og lave nummer med dig,havørreden kører lige ind i Helges netpose sådan.Og så på en wobler fra Steens fiskegrej.

Det skulle vise sig at være en af de rigtig flotte havørreder fra øst Falster Helge har fået fat i her 3,250 kilo og 66 cm lang var den flotte havørred,så er stilen vist lagt.

Så skulle jeg da også lige fiske lidt wobler,der blev kaster både til højre og venstre.Det er altid dejligt og se der er fisk på pladsen,så der er sikkert en til derude den skal bare findes.

Her er Helges havørred kommet sikkert på land,en hvid/grøn 16g gennemløber fra Steens fiskegrej det er det der skal til.

En rigtig flot havørred og på en rigtig flot wobler det er det der skal til hvis man vil have en havørred på land.

Så er fighten overstået  og en god havørred kom i nettet så bliver det ikke bedre,en rigtig Øster sø havørred dem i den størrelse har vi ikke set mange af i år,så det er ekstra flot fangst.

Her fisker jeg til højre og makker til venstre,kunne være der er en havørred hjemme.