Hvid filur på øst Falster

Vi har tyvstartet for Helge ville først komme op på formiddagen,så nu skulle vi fiske makker og jeg,vi gik til den men vi fandt ingen fisk.

Makker fisker pladsen

Efter et blink skifte banker en mindre havørred på hvid filur,den bliver sat tilbage i vandet,ja så er den formiddag smuttet.

Makker har flere nap men ingen vil blive på krogen,han får også 2 mindre fisk på.

Nå men Helge er kommet og er rendt langs kysten til højre,jeg bliver her for det ser ellers fint ud,godt med vand og ikke for klart.

Nu har jeg gået og kastet både til højre og venstre kastet ligeud,så kom fisken da også til sidst igen på hvid filur,ja jeg kan stå her og se at havørreden hopper af krogen eller hvad man nu siger´havørreden vinker farvel´det har jeg det hel fint med,her vandt havørreden,dejligt.