Fiske Makker kom kørende

Hej så kom min makker Helge så skal vi have kaffe og række grej til,der kan hurtig smutte en time nu vi først er kommet i gang med at snakke.Skal i to fiske eller skal i bare snakke,siger Susser tit til os men vi fisker sgu da også,når vi har ordnet hele verdens situationen.

Så er far og datter i gang med fiskeriet,det kan kun blive godt og hyggeligt.

Men far siger “nu skal du ikke komme for godt i gang min pige”jeg har jo ikke fanget noget endnu så slap du nu lige lidt af.

Tror du bremsen står rigtig far,du har jo lige fanget en hornfisk det så fint ud.Så nu vil jeg også se om jeg kan fange en fisk siger far.Det ku´lige passe hun skulle fange flere fisk end jeg siger far,nu skal jeg altså også fiske..

Jo så kom Helge i vandet,så flygter hornfisken det kan jeg godt forstå han har fanget mange af de der hornfisk og han har gjort et godt indhuk i havørred bestanden.