Solopgang og lystfiskeri

v__e290

Et par lystfiskere var tidligt på pladsen da de ankom så der sådan ud,godt vi måtte låne billedet.Vi var jo ikke kørt hjemme fra endnu.Jeg tror vi var ved at smøre madpakken da det billede blev taget.At lystfiskeri er andet end fiskefangster det ser man her.

img_7464

Da der er fisket en times tid får Henning en flot blank havørred med løse skæl,digitalvægten viser 2,1kg en rigtig flot havørred.Her er skutte noget sølvblankt der vinker farvel vor kroge er også skarpe.

img_7461

Hennings havørred fangst 2,1 kg.Her er ikke noget med release tackle og alt det der tjavs , her fisker vi på sportsfiskerlig vis,der er ingen havørreder der vinkel farvel.

dsc02366

Ja i dag har Henning taget den bedste havørred,jeg får en af de små som der har været så mange af i år men sådan er det, bare der er fisk i vandet og kaffe på kanden.

dsc02402

Helge tager også et par af de små havørreder.Som Helge siger`en lille blank havørred skal man være glad for,det er bedre end at fange de der hornfisk,jeg har sgu fanget en hornfisk i november siger Helge.