Mertz jagt & Fritid i Nykøbing.Falster

dsc02275-kopi

Så er der åbnet for den nye og større jagt & Fritid hos Mertz

dsc02276

Der er ende grej

dsc02277

Så der tøj både til jagt og fiskeri.Der er også tøj til når man har fri.

dsc02278

Ja ja det er bare med at finde nogle blink,inden der kommer en anden lystfisker og render med det blink man lige står og mangler.

dsc02280

Jo her er alt i tøj både til jægeren og lystfiskeren

dsc02281

Hos Mertz jagt & Fritid møder man altid nogle man kender.De er både lystfiskere og jæger.Her står faktisk Danmarks mest kreative lystfisker Claus From der er ophavsmand til en ny flue. En flue der blev bundet af en støvkost fra jysk senge tøjslager og hår fra Claus s´hund en springer spaniel fluen kom så til at  hedde Jyskspringerspaniel -støvkost flue fra jysk senge tøjslager, på den flue fangede Claus 2 rigtig flotte fuldfede havørreder, det kunne man læse i Sportsfiskeren. Jeg har også fået mange fisketips af Claus da jeg fiskede under Fr. d.9 bro for mange år siden. Så man kan roligt møde op hos Mertz jagt & fritid der er mange fisketips at hente .Her er den autentiske beretning om hvordan det gik til for flere år siden.

http://www.sportsfiskeren.dk/superflot-oerred-fanget-paa-springer-spaniel

 

1 thought on “Mertz jagt & Fritid i Nykøbing.Falster

Der er lukket for kommentarer.