Havørred på øst Falster

img_7328

Da vi mødte op på fiskepladsen havde der været alkoholiker og sprut2vitser så vi måtte lige rydde op først,man kan sgu da tage sit affald med nu dåse bajerne er drukket og der ikke er mere luft i ballonen og festen er forbi,ja og så skal vi ud og køre bil.

img_7332

Ellers en dejlig smuk morgen lige til en gang lystfiskeri,bare de andre ville komme i dag

dsc02247

Da vi havde fisket et par timer ser jeg Charles har fisk på stangen.

img_3474

Jo Charles havde fisk på,men han har bare ikke fangstnet med ud det gør ikke noget siger han jeg cykler næsten alle mine havørreder lige op på land,nemt og lige til ikke noget at komme efter der bum bum siger det.

img_3475

Det lystfiskeri er også noget sjovt noget,nu man siger der er ikke fisk her på pladsen i dag jamen så er der  havørreder alligevel det er sgu da mærkeligt ikke Per siger Charles.Det ved jeg ikke Charles jeg fangede sgu da ikke noget,men jeg bliver glad når jeg ser en fange havørred på pladsen den er da flot den du fik der tillykke med fisken.