Der kom ´igen´en mms.

Her søndag d.19/6 2016 her til aften kom der pludselig en mms,det er fra Jan siger Susser,nu har han altså fanget en havørred til,og det er en rigtig god en.Jan havde været ude med Shimano Lesath stangen og Shimano Stelle hjul så vandet blev fisket igennem i vifte/form for det siger nogle man skal,så skæmmer man ik`fisken.I den flotte aften banker en rigtig flot havørred på Jans´blink et par udløb og havørreden er i nettet.Det er hel vildt så heldig Jan er og finder havørreder hver gang han er ude og fiske,næ næ det er ikke held Jan søger fisken og holder øje med hvad der sker i og på vande det kunne mange af de ´nye´lystfiskere lære noget af.Så stort TILLYKKE til Jan og knæk og bræk i fremtiden.

V__3EF6

Jan med havørred

V__1241

Jans havørred gled lige ned i netposen.