Michael og havørreden

IMG_6689

Min kammerat har tyv startet fiskeriet før vi kom,jo Michael har gang i fluestangen

IMG_6694

Der skulle mange kast i dag.Vi er hjemme da der tikker en sms ind fra Michael,så var den der en flot havørred der smækker kæberne om fluen,en dejlig fight begyndte med 2 til 3 lange udløb,og næste gang den kom ind kører den lige ned i hans netpose,sådan gør man det,ingen havørreder vinker farvel her.

DSC01709_1

Jo,Michael har haft gang i fluestangen i dag mens vi var der. midt på eftermiddagen ryger der en havørred på Michaels lille flue,en rigtig god fight disker havørreden op med før den gled over netrammen flot havørred på 1,8 kg og 56 cm,et stort tillykke til Michael.

IMG_6706

Det var første dag med det nye flue sæt fra Go fishing Odense ( Scierra Salis fluesæt)

SCIERRA SALIS FLUESÆT