2.Tur i år

IMG_3027

Så kom den igen,efter spinne stop hugger havørreden  et enkelt udløb er fisken i nettet.

IMG_3028

Et wobler skifte var hvad der skulle til,så kom havørreden igen

IMG_3030

Det blev til en havørred på lidt over mål,som efter afkrogning blev sendt hjem igen,så der også havørreder en anden dag jeg kikker forbi.

IMG_3036

En havørred på mål som er klar til at komme tilbage i vandet.

IMG_3038

Min fiskemakker var gået til højre for at se på sagerne der finder han en fin havørred..

IMG_3040

Efter vi havde fået kaffe tager vi en tur til på revlen,kaster til højre og venstre i vifteform som man havde læst i Jens Ploug Hansens bøger om havørred fiskeri,det er faktisk ligesom dengang,fisken er den samme vandet er det samme,ja og så spiser havørreden det samme som da Jens Ploug Hansen  fiskede.

IMG_3042

En havørred på 1,6 kg ca tager wobleren ret efter den ramte vandet,efter en god fight plus en lufttur lander fisken i mit net,fin fin blank havørred på 1,6 kg og 49 cm

IMG_3043

Her er ingen brækstangs effekt,havørreden sad godt på krogen,og kom sikkert på land igen.Så kan den da godt få friheden igen.

IMG_3045

Her er ingen brækstangs effekt,i det klare vand hugger 2 stk havørreder og 2 fisk kom på land,det må være det man kalde en landingsrate på 100 % .

IMG_3051

Efter fisken er vejet til 1,6 kg og 49cm så skulle den tilbage i vandet,et hurtigt billede så stryger den afsted igen,der er ikke noget smukkere end en havørred som `svømmer´hjem igen. ” 2 stk havørred fangster i dag .Fantastisk dag.